In gesprek met.. Jentel

In onze serie ‘In gesprek met’ vragen we onze IT-professionals om hun ervaring met RISE te delen. Waarom hebben ze voor RISE works gekozen? Wat onderscheidt hen? En waar zijn ze trots op? Vandaag gaan we in gesprek met IT-professional Jentel om antwoord te krijgen op deze vragen.

  • Waarom koos je voor RISE works?

Naast mijn gesprekken met andere traineeships en detacheerders, viel RISE works meteen op. Wat RISE works uniek maakt, is de persoonlijke aanpak van Richelle. Tijdens onze gesprekken wist ze snel te achterhalen wat wel en niet bij me past. Als nieuwkomer in de IT-wereld, waar zoveel verschillende richtingen mogelijk zijn, is het fijn om iemand naast me te hebben met verstand van zaken. Dankzij Richelle voel ik me nu veel zekerder in mijn keuze voor de juiste volgende stap.

 

  • Wat maakt RISE works anders voor jou?

Er wordt echt gekeken naar wie jij bent en wat je kunt! Hoe beter je jezelf laat zien, hoe gerichter RISE Works een passende opdracht voor je kan vinden. Er wordt goed naar je geluisterd wanneer je ergens tegenaan loopt, en je krijgt hierbij de nodige hulp en ondersteuning. We zien elkaar misschien niet elke dag, maar door de betrokkenheid in elke stap voelt het wel alsof dat zo is. Je kunt altijd bellen om te sparren of gewoon even je hart te luchten als dat nodig is.

 

  • Waarin hoop jij het verschil te maken bij de klant?

Omdat ik uit de wereld van theater en evenementen kom, heb ik een heel andere achtergrond dan gebruikelijk binnen de IT. Hierdoor kijk ik anders naar vraagstukken en de projecten die er zijn. Met deze frisse blik zie ik snel wat er anders kan, hoe een team versterkt kan worden en wat er al goed gaat. Door mijn enthousiasme en eerlijkheid zorg ik ervoor dat zowel het huidige werk als toekomstige opdrachten met een helder plan worden uitgevoerd. En als dat nodig is, bedenk ik niet één, maar wel tien oplossingen!

 

  • Wat is voor jou een succesverhaal bij een voorgaande klant of werkgever? Bijvoorbeeld een verbetertraject. Wat heb je hiermee bereikt? 

Door mijn kritische blik en transparante communicatie heb ik in mijn eerste IT-opdracht al meerdere procedures geschreven om werkmethodes aan te passen. Dit helpt het team om beter samen te werken en stelt nieuwe collega’s in staat om snel inzicht te krijgen in de werkprocessen binnen de afdeling.

 

Samenwerken?

Ben jij een opdrachtgever op zoek naar IT-talent? Dan ben je bij Jentel aan het juiste adres! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

info@riseworks.nl

+31 88 536 3700