In gesprek met.. Brian

In onze serie ‘In gesprek met’ vragen we onze IT-professionals om hun ervaring met RISE te delen. Waarom hebben ze voor RISE works gekozen? Wat onderscheidt hen? En waar zijn ze trots op? Vandaag gaan we in gesprek met IT-professional Brian om antwoord te krijgen op deze vragen.

Brian is een IT-professional met meer dan 9 jaar ervaring in uiteenlopende functies, van support en Mission Critical Engineer tot systeem- en cloudbeheer. Als echte teamspeler haalt hij energie uit het samenwerken met collega’s, eindgebruikers en stakeholders. Hij blinkt uit in het leveren van support, het bewaken van kwaliteit en het optimaliseren van processen. Brian’s mix van technische knowhow en sterke sociale skills maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk team.
  • Waarom koos je voor RISE works?
Wat voor mij één van de belangrijke reden was om voor RISE works te kiezen was het enthousiasme. Waar andere partijen eerst een opdracht nodig hadden om samen aan de slag te gaan, kreeg ik vanuit RISE heel erg het gevoel ook echt gewild te zijn, ongeacht of er direct een opdracht is of niet.
  • Wat maakt RISE works anders voor jou?
Het is een jong bedrijf met een hele frisse en vooruitstrevende visie. Ik heb het gevoel dat er bij RISE works een heel ander soort wind waait dan bij andere detacheerders.
  • Waarin hoop jij het verschil te maken bij de klant?
Ik hoop voor een klant een professional te zijn waar ze op kunnen bouwen, die in vertrouwen genomen wordt en die “the extra mile” voor ze gaat.
  • Wat is voor jou een succesverhaal bij een voorgaande klant of werkgever? Bijvoorbeeld een verbetertraject. Wat heb je hiermee bereikt? 
Bij mijn vorige werkgever was ik vrij nieuw in het stukje beheer. Daarbij was ik ook veel contact in met stakeholders, wat in het begin eng was. Toch is het contact met verschillende stakeholders door de jaren heen hetgeen geworden wat ik het leukste vind. Met deze mentaliteit ben ik bij mijn laatste project uitgegroeid tot contactpersoon en adviseur op het gebied van IT voor een deel van culturele sector van Haarlem. Hier heb ik erg van genoten!   
Samenwerken?

Ben jij een opdrachtgever op zoek naar IT-talent? Dan ben je bij Brian aan het juiste adres! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

info@riseworks.nl

+31 88 536 3700